Koncept

Mingel

Ett lyxigt paketerat koncept med snygg mingelmusik, som skapar härlig stämning på eventet, konferensen, till middagen, after worken eller kanske i hotellobbyn. Mjuka och svängiga toner med jazzig touch som förgyller vilken grå tisdag som helst.

Musikquiz

Perfekt när ni vill avnjuta musiken ihop med kluriga frågor och tävling. Mycket interaktion med publiken, blandad repertoar och omtyckt stämningshöjare. Personlig och rolig aktivitet blandat med underhållning och frågor om allt mellan himmel och jord.


DJ

Det finns så många olikas sätt att skapa bra stämning på ett mingel, event eller dansgolv. Festfalangen älskar att kombinera klassisk DJ med livesång och liveinstrument för att få den ultimata upplevelsen till det specifika tillfället. Fantasin sätter gränserna!

Fest & show

Vi bjuder på rejäl partystämning med sväng, allsång, publikfrieri och låtarna du älskar som du trodde att du glömt. Någon kanske fyller år, det ska firas, det är fest - vi bjuder på glamour, röj, fart och fläkt med ett hejdundrandes humör!

Bröllop

Bröllopet är för många en av de viktigaste och största upplevelserna i livet. Vi älskar att spela på bröllop. Utifrån brudparets önskemål och våra erfarenheter brukar vi tillsammans kunna skapa en magisk kväll med minnen för livet. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om vad vi har för idéer.

Bokningsförfrågan

Skriv några rader om vad för slags underhållning det är ni söker och vilken typ av evenemang det är så återkopplar vi så fort vi kan!